След като вчера Бойко Борисов предложи подкрепа за мандат на ДБ и

...
След като вчера Бойко Борисов предложи подкрепа за мандат на ДБ и
Коментари Харесай

ДБ отвърна на Борисов, ще го бъде ли

След като вчера Бойко Борисов предложи поддръжка за мандат на Демократична България и документално съглашение, през днешния ден те му дадоха отговор. 

„ Бихме сложили пет огромни национални задания. Нито ще търсим, нито ще одобряваме поддръжка. Не става дума за политическо държавно управление, при което една политическа мощ излъчва личен кабинет и търси поддръжка за него “, каза съпредседателят на Демократична България Христо Иванов, представен от bTV.
-->
„ Никога не съм целувал ръка на Бойко Борисов и няма да я целувам “, каза Атанас Атанасов от Демократична България.

ГЕРБ отговориха, че поддръжката би трябвало да бъде поискана, и с цел да я има, други би трябвало да ги няма.

„ Как се дава поддръжка без да бъде потърсена. Няма да приемем държавно управление, в което участват Кирил Петков и Асен Василев “, каза Даниел Митов от ГЕРБ.

Кандидатите за взимане на третия мандат се оказаха доста.

„ Разбира се, че ДПС е подготвена “, сподели Мустафа Карадайъ от ДПС.

„ Ще го подкрепим на драго сърце сега, в който решат да насрочат референдум за въвеждането на еврото и анулират договорката с Украйна за даването на оръжие “, каза Костадин Костадинов от „ Възраждане “.

„ Български напредък “ приканиха за взаимни отстъпки, а Кирил Петков от Политическа партия сподели, че обединяване и поддръжка в нещо, в което участва ГЕРБ, е невероятно. БСП пък споделиха, че ще свикат първо националните си органи, и тогава ще решат какво да вършат, в случай че получат третия мандат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР